Diensten

APK

Is uw auto weer toe aan APK? Bij Autoservice Veendam bent u van harte welkom. Klik hieronder voor meer informatie over APK.

Onderhoud

Als uw auto goed onderhouden is, is de kans op pech namelijk aanzienlijk kleiner. Maak daarom een afspraak bij Autoservice Veendam.

Reparatie

Bij uw autobedrijf in Veendam bent u aan het goede adres voor een snelle reparatie, want geen defect of storing is ons onbekend.

Uitlijnen

Wijkt uw auto af naar links of naar rechts of heeft u per ongeluk een stoeprand geraakt, dan is het belangrijk om de auto uit te lijnen.

Aircoservice

Een goed werkende aircosysteem is niet enkel aangenaam, het verhoogd ook uw veiligheid doordat u letterlijk en figuurlijk frisser achter het stuur zit

Remmenservice

Remmen, misschien wel het meest belangrijke onderdeel van uw auto. Klik hieronder voor extra informatie over de remmenservice van Autoservice Veendam.

Erkend Duurzaam

Duurzaam ondernemen is voor ons zeer belangrijk, wilt u hier meer informatie over klik dan op onderstaande link.

Verlengde Garantie

Verlenging van uw autogarantie met onze Garantie.

Bosch Car Service Autoverzekering

Omdat schade aan uw auto al vervelend genoeg is, is het prettig als uw autoverzekering al het regelwerk uit handen neemt. Dat regelen wij voor u!

Prijsbeleid

Ná het uitlezen maar vóórdat we beginnen met sleutelen weet u wat de kosten zijn. Zo weet u toch heel snel waar u aan toe bent.

Bosch Car Service Financiering

Bij Bosch Car Service sluit u een financiering af die past bij u en bij uw auto. Zo regelt u alles voor uw auto op één adres, gemakkelijk en correct.

Bosch Easy Way

Bosch Easy Way. Een accu van Bosch levert precies wat uw auto nodig heeft.

mijnBoschCarService

Alles voor uw auto regelt u op uw persoonlijke omgeving mijnBoschCarService, waar en wanneer het u uitkomt.

Bosch Car Service Connect App

Beheer alles voor uw auto met de gratis Bosch Car Service Connect app.